ارزیابی میدانی و داوری طرح ارائه‌شده از پژوهشکده در سی و پنجمین جشنواره امتنان کشوری جهت شناسایی نخبگان عرصه کار و تولید

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده، ارزیابی میدانی و داوری طرح ارائه‌ شده از پژوهشکده توسط دکتر عمار افخمی با عنوان “مهندسی امنیت غذایی در حوزه برنج” از میان 1200 طرح ارائه شده به  سی و پنجمین جشنواره امتنان در سطح ملی جهت شناسایی نخبگان عرصه کار و تولید با حضور اساتیدی از دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، کارشناسان خبره اداره کل صنعت معدن و تجارت، سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دفتر ریاست پژوهشکده برگزار گردید.

جشنواره امتنان از نخبگان واحد کار و تولید و برگزیده کشور در راستای اجرای ماده ۱۹۵ قانون کار و با هدف نهادینه‌سازی فرهنگ خلاقیت و نوآوری، ترویج و تقویت فرهنگ کار و تلاش و تجلیل از کارگران نخبه، گروه‌های کار و واحدهای اقتصادی نمونه، هر ساله در سه مرحله مقدماتی، استانی و ملّی و در سه بخش صنعت، خدمات و کشاورزی برگزار می‌شود.