انتصاب آقای دکتر قربانعلی نعمت زاده بعنوان عضو گروه پژوهش، فن آوری و نو آوری استان مازندران

به گزارش روابط عمومی، طی حکمی از سوی احمد حسین زادگان استاندار مازندران، دکتر قربانعلی نعمت زاده به عنوان عضو مدعو در گروه کاری “پژوهش، فن آوری و نو آوری” کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری و نوآوری استان منصوب شد.

در متن حکم چنین آمده است:

با عنایت به ضرورت ارتباط دانشگاه با حوزه های اجرائی و نظر به اهمیت بهره مندی از توانمندی های علمی و تخصصی و تعهد نخبگان علمی در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی ها جهت نیل به توسعه و تعالی استان زرخیز مازندران، بموجب این حکم به عنوان عضو مدعو گروه کاری “پژوهش، فناوری و نوآوری” کارگروه آموزش، پژوهش و فن آوری و نو آوری استان مازندران منصوب می شوید تا با استفاده از تجارب ارزنده خویش و ارائه نظرات علمی و سازنده و مشارکت فعالانه موجبات غنای تصمیمات و برنامه های کارگروه مذکور را فراهم آورید.

امید است با اتکال به خداوند متعال در خدمت پیش از پیش به جامعه عزیز اسلامی موفق و موید باشد.