انتصاب آقای دکتر مرتضی اولادی و آقای مهندس سید محمد علوی به عنوان اعضای شورای مزارع آموزشی و پژوهشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده، دکتر حسین مرادی رئیس دانشگاه طی احکام جداگانه ای، مهندس سید محمد علوی و دکتر مرتضی اولادی را بعنوان اعضای شورای مزارع آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری منصوب نمود.

گفتنی است در متن احکام ایشان چنین آمده است.

نظر به تجارب، تخصص و تعهد جناب­عالی و بنابه پیشنهاد رئیس محترم مزارع آموزشی و پژوهشی دانشگاه، به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی و وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت یک‌سال به عنوان عضو شورای مزارع آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری منصوب می‌شوید. امید است در سایه الطاف الهی و همفکری و همدلی با دیگر اعضای شورا و همچنین ارائه نظرکارشناسی، در جهت پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی به خصوص اهداف دانشگاه موفق باشید. از خداوند متعال سربلندی جناب­عالی را در انجام این مسئولیت مهم آرزومندم.