برگزیده شدن آقای دکتر اسماعیل بخشنده به عنوان یکی از پژوهشگران نمونه دانشگاه

مراسم گرامیداشت هفتـه پژوهش و فناوری و تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علـوم کشـاورزی و منـابع طبیعی ساری که با حضور دکتر محمد سعید سیف مدیر کل ارتباط با صنعت وزارت علوم تحقیقـات و فناوری  و مسئولین استانی و اعضای هیات علمی دانشگاه و پژوهشگران در آمفی تئاتر شهدای دانشگاه برگزار شد و در این مراسم  که در روز چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸ برگزار شده آقای دکتر اسماعیل بخشنده عضو هیات علمی پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان  بعنوان  یکی از پژوهشگران  نمونه دانشگاه معرفی و از ایشان تقدیر شد.

ایشان  طی سه سال گذشته با  انتشار ۱۱ مقاله در مجلات ISI و ۱۰ مقاله در مجلات ISC  و همچنین انتشار ۳۱ مقاله همایشی ( ۲۳ مقاله همایش داخلی و ۸ مقاله در همایش های بین المللی) به این عنوان دست یافتند. همچنین در این مراسم از دیگر تلاشگران برتر عرصه پژوهش دانشگاه دکتر همت پیردشتی، دکتر زربخت انصاری، دکتر محمدعلی غلامی، دکتر جمشید فرمانی، دکتر علیرضا عمادی و دکتر سید مجتبی مجاوریان، دکتر غلامعلی رنجبر، دکتر لیلا غلامی، دکتر علی متولی، دکتر سید علی هاشمی، دکتر محسن خالقی مقدم، دکتر حسین مرادی و فناوران برتر مهندس امین موسوی و مهندس سعید خدا ترس تجلیل به عمل آمد. ضمن تبریک  و شادباش به  جامعه علمی دانشگاه توفیقات روز افزون این عزیزان را از درگاه خداوند مهربان خواستاریم.