تفاهم نامه همکاری بین پژوهشکده ژنتیک و زیست‌فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و مؤسسه مناطق خشک کشور تونس امضاء شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی تفاهم نامه همکاری بین پژوهشکده ژنتیک و زیست‌فناوری کشاورزی طبرستان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و مؤسسه مناطق خشک کشور تونس (Institut des Regions Arides (IRA)) با هدف گسترش روابط علمی و پژوهشی و ارتقاء سطح تفاهم بین دو مؤسسه امضاء شد.

لازم به ذکر است، تبادل دانشجو بخصوص در سطوح کارشناسی ارشد و دکتری، همکاری در زمینه طرح‌های پژوهشی مشترک، همکاری در زمینه برگزاری همایش های مشترک، تبادل اطلاعات علمی و تجهیزات پژوهشی، ارتقاء سطوح همکاری در زمینه های مورد علاقه طرفین و ارتقاء همکاری‌های علمی با توافق طرفین از دیگر اهداف امضاء این تفاهم نامه می‌باشد.

گفتنی است نماینده در پژوهشکده ژنتیک و زیست‌فناوری کشاورزی طبرستان دکتر اسماعیل بخشنده و نماینده در مؤسسه مناطق خشک کشور تونس دکتر Raoudha Abdellaoui خواهند بود.

آقای دکتر قربانعلی نعمت‌زاده رئیس پژوهشکده ِنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان گفت: امیدوار است امضای این تفاهم نامه موجب برقراری ارتباط علمی مفید و توسعه علمی و پژوهشی دو موسسه گردد. وی افزود: تلاش داریم در صورت امکان همکاری در زمینه طرح‌های پژوهشی مشترک داشته باشیم.