حضور مدیر مزرعه پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری طبرستان در گردهمایی” جهاد علمی”

این گردهمایی با حضور دانشگاه‌ها، شرکت‌ها و مراکز تحقیقاتی منطقه شمال کشور در روز چهارشنبه، بیست‌وهشتم شهریورماه در سالن اندیشه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد. هدف از برگزاری این گردهمایی توسعه تعاملات علمی و تحقیقاتی بین وزارت دفاع و دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی استان‌های گلستان و مازندران در حوزه کشاورزی مطرح شد.
در این گردهمایی آقایان دکتر دکتر شتایی، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ، آقای دکتر دلاوری معاون تحقیقات سازمان اتکا کشور و همچنین آقای دکتر بیشه‌سری،مسئول دفتر برنامه امنیت غذایی ستاد کل نیروهای مسلح به ارائه دیدگاه های خود در خصوص امنیت غذایی پرداختند.
سپس سه کارگروه تخصصی با موضوعات کشاورزی، امنیت غذایی، دام، طیور و شیلات تشکیل شد و آقای دکتر مرتضی اولادی، مدیر مزرعه تحقیقاتی پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان بعنوان عضو کارگروه تخصصی کشاورزی، گزارشی از فعالیت ها و طرح های عملیاتی در حوزه امنیت غذایی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری ارائه نمودند.