حضور موفق پژوهشگران پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان در چهارمین جشنواره پایان نامه های برتر ایران
(جایزه ویژه پروفسور حسابی)

پایان نامه با عنوان”مطالعات فیتوشیمیایی عصاره و اسانس برخی از گیاهان دارویی مانند باران طلایی و خربزه تلخ علیه پریکولاریا اریزا عامل بیماری بلاست برنج و بررسی امکان جداسازی و شناسایی مواد موثره گیاهی ” بعنوان پایان ­نامه برگزیده در” چهارمین جشنواره پایان نامه­ های برتر ایران” معرفی شد.
این پایان­ نامه توسط سرکار خانم سمیه قهاری، آقای دکتر حشمت­ اله علی­نژاد و آقای دکتر قربانعلی نعمت ­زاده (محققین دانشگاه مازندران و پژوهشکده ژنتیک و زیست­فناوری کشاورزی طبرستان) ارائه گردید.
همچنین طرح ” تولید نانو­ستون مغناطیسی برای خالص سازیDNA و نانو­رزین نیکل، کبالت و آهن برای خالص ­سازی پروتئین­ های نوترکیب” بعنوان طرح برگزیده این جشنواره معرفی شد. این طرح توسط سرکار خانم سمیه قهاری و جناب آقایان سجاد قهاری و دکتر قربانعلی نعمت زاده (محققین پژوهشکده ژنتیک و زیست­فناوری کشاورزی طبرستان) ارائه شده بود.
چهارمین جشنواره پایان­ نامه­ های برتر ایران (جایزه ویژه پروفسور حسابی) در آبان ۱۳۹۹ برگزار شد و هدف از برگزاری جشنواره، هدفمند کردن پایان ­نامه های­ دانشگاهی، مقالات و کتاب­ های علمی و طرح­ های پژوهشی انجام شده توسط پژوهشگران ایرانی برای حرکت در مسیر نقشه جامع علمی کشور و چشم ­انداز علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران است.
 شایان ذکر است پژوهشکده ژنتیک و زیست­ فناوری کشاورزی طبرستان در سال ۱۳۸۵ با رسالت و اهداف معین  مورد تصویب و ابلاغ قرار گرفت. این پژوهشکده علاوه بر دارا بودن ساختار سازمانی کامل و مستقل شامل ستاد مدیریتی، دارای سه گروه بهنژادی و بهزراعی برنج، مرکبات و گیاهان دارویی و مهندسی ژنتیک و بیولوژی مولکولی می باشد.