حضور پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان، در نخستین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، دام، طیور و شیلات

به گزارش روابط عمومی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری،پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری طبرستان و همچنین مرکز رشد دانشگاه در نخستین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، دام، طیور و شیلات که در تاریخ ۳ مهر ماه سال جاری در مرکز نمایشگاهی بین المللی کاسپین نیاوران ساری آغاز بکار نمود شرکت کرد.

گفتنی است؛ در این نمایشگاه ۵۰ شرکت داخلی و ۱۵ شرکت خارجی از کشورهای بلغارستان، روسیه، لهستان، قزاقسستان و قرقیزستان دستاوردهای خود را به نمایش می گذارند.

لازم به ذکر است این نمایشگاه تا ۶ مهر  ادامه خواهد داشت و کمک به اقتصاد بین المللی، ایجاد موقعیت لجستیکی و معرفی دستاوردهای نوین دانش بنیان با قابلیت صادراتی از اهداف اصلی برگزاری این نمایشگاه است .