دومین همایش ملی پژوهش های میان رشته ای قرآن و انگاره های علوم زیستی

:. ورود به سایت “دومین همایش ملی پژوهش های میان رشته ای قرآن و انگاره های علوم زیستی”  .:

بار دیگر به مدد و هدایت الهی؛ همت و تلاش همه همکاران دانشگاهی دومین همایش ملی پژوهش‌های میان رشته‌ای قرآن و انگاره‌های علوم زیستی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار گردید که از جهت توفیق انجام این تکلیف لازم است بارها سجده شکر گذاشته و از درگاه خدای منان سپاسگزاری نماییم.

اکنون که مجموعه مقالات این همایش به شکل الکترونیکی به زیور طبع آراسته گردید، متن کامل آن جهت بهره‌برداری حضور شما فرهیخته گرامی تقدیم می‌شود. باشد که همگان سعادت آن را داشته باشیم تا در سال‏های آتی نیز خدمت به قرآن نصیب گردیده و همایش‌های بعدی با یاوری همه همکاران گرانقدر در شکل و وضعیتی با شکوه و زیبنده‌تر برگزار گردد. در سایه‌سار رحمت قرآن کریم زندگی پاینده و پرباری را برایتان آرزو می‌نماییم.

دبیرخانه دومین همایش ملی

پژوهش‌های میان رشته‌ای قرآن و انگاره‌های علوم زیستی