سی و هفتمین جلسه مرکز پژوهش های قرآن و علوم طبیعی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه آقای دکتر قربانعلی نعمت­ زاده، رییس مرکز پژوهش­ های قرآن و علوم طبیعی دانشگاه و دبیر همایش ضمن خیرمقدم و توصیه همه اعضای مرکز به کار وتلاش مجدانه برای پیشبرد امور دومین همایش ملی قرآن و انگاره­های زیستی مطالبی عنوان نمودند. سپس حاج آقا خاکزاد، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری راههای معرفت را تشریح نمودند و کتاب” خدا و انسان در قران” را برای مطالعه حاضران معرفی نمودند و پیشنهاد نمودند با توجه به اینکه عموما فضای شبکه­ های اجتماعی به خصوص اینستاگرام فضای سرگرمی است لذا لازم است با بهره­ گیری از جدیدترین شیوه ­های جذب مخاطب و تکنیک ­های رسانه­ای مطالب علمی و فرهنگی را در این فضا منتشر نماییم.در ادامه آقای دکتر متدین در خصوص استراتژی مرکز نکاتی ارائه و پیشنهاد کردند آیات مرتبط با کشاورزی در سوره ­های قرآن کریم احصا و دسته ­بندی شده و با استفاده از تفاسیر مختلف آیات برای اعضای مرکز تشریح گردد.سپس آقای دکتر هاشمی خانعباسی؛ دبیر علمی همایش ضرورت پاسخگویی به شبهات موجود در جامعه و همچنین ضرورت جذب اساتید جوان در قالب کرسی آزاد اندیشی را مطرح نمودند. آقای دکتر سید یوسف موسوی طغانی؛ دبیر اجرایی همایش در مورد روش شناسی تحقیقات میان رشته ای مطالبی عنوان نمودند و پیشنهاد کردند این موضوع در جلسه ای برای حاضران آموزش داده شود. در پایان آقای دکتر نعمت زاده عنوان نمودند که استراتژی مرکز، توسعه معارف قرآنی در حوزه علوم زیستی و کمک به فهم قرآن و وارد نمودن معارف دین در علوم تجربی و زیستی است.
در این جلسه ۱۲ برنامه پیشنهادی جهت پیشبرد امور تبلیغاتی دومین همایش ملی قرآن و انگاره های زیستی به تصویب رسید.