اطلاعیه پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان در خصوص مرحله ارزیابی تخصصی (مصاحبه ) آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۱۴۰۱

ضمن عرض تبریک وآرزوی موفقیت برای متقاضیان مصاحبه دکتری به این وسیله جزئیات دقیق برگزاری مصاحبه و مرحله دوم پذیرش دانشجوی دکتری این دانشگاه را مطابق ابلاغیه شماره ۱۴۷۸۰ مورخ ۱۴۰۱/۰۲/۱۰سازمان سنجش و آموزش کشور در سایت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری (https://sanru.ac.ir/) قابل مشاهده می‌باشد.

به منظور آشنایی داوطلبان با موضوعات و طرح‌های پژوهشی، در لینک زیر علایق پژوهشی/ طرح‌های اعضای هیات علمی پژوهشکده ژنتیک و زیست‌فناوری کشاورزی طبرستان ارائه شده است.

از آنجائیکه طرح‌واره از تاثیر ۲۰ درصدی در مجموع نمرات برخوردار است (تاثیر آزمون کتبی دکتری در پذیرش ۳۰ درصد، تاثیر سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری ۲۰ درصد، تاثیر مصاحبه علمی و سنجش علمی در پذیرش ۳۰ درصد و تهیه طرح‌واره (پروپوزال) ۲۰ درصد) لازم است داوطلبان حداکثر تا تاریخ۱۸ /۰۳ /۱۴۰۱ نسبت به تکمیل طرح‌واره اقدام نمایند.

طرح‌واره باید در قالب پیشنهادی ارائه شده (لینک زیر) تکمیل و به ایمیل gabitlab@gmail.com ارسال گردد.

داوطلبان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با کارشناس آموزشی پژوهشکده سرکار خانم اسماعیلی با شماره ۰۱۱۳۳۶۸۷۷۴۴ تماس حاصل نمایند.

مصاحبه پذیرفته‌شدگان حضوری بوده و زمان آن مطابق جدول زیر می‌باشد:

عنوان رشته مقطع دکتری

کدرشته روزانه

زمان پیشنهادی

ژنتیک و به‌نژادی

دوشنبه ۲۳ خرداد

آگروتکنولوژی ( فیزیولوژی گیاهان زراعی)

سه‌شنبه ۲۴ خرداد

:: طرح‌واره دوره دکتری پژوهش محور ۱۴۰۱، پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان

:: عناوین طرح ها اعضای هیئت علمی پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان ۱۴۰۱