معرفی رقم جدید برنج طارم روشن محصول پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری طبرستان

به گزارش روابط عمومی، مراسم معرفی رقم جدید برنج طارم روشن محصول پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری طبرستان با ویژگی زودرس، معطر و با عملکرد بالا در دانشگاه برگزار شد.

دکتر تیموری در این مراسم اظهار داشت؛ تولید رقم طارم روشن با بیش از ده سال زحمت و تلاش بی وقفه محققان دانشگاه و با بهره گیری از پتانسیل علمی آنها به بار نشسته است و خوشبختانه به محصولی رسیدیم که می توانیم به آن ببالیم و آنرا برند دانشگاه بنامیم و امیدوار هستم که در همه بخش های دانشگاه تلاش های مشابه این صورت پذیرد و محصولات متنوع کشاورزی و دامپروری به هم الستانی های خود عرضه نمائیم.

رئیس دانشگاه افزود؛ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با قدمتی بیش از ۴۵ سال و تخصصی بودن در بخش کشاورزی بر خود تکلیف می داند که در راستای کشاورزی هم آموزش مناسب بدهد و هم پژوهش های کاربردی انجام دهد و بواسطه آنها یافته هایی مناسب ترویج را بدست بیاورد  و این ترویج در بسترهای زمین کشاورزی،باغات و واحدهای دامپروری عملیاتی شود.

دکتر تیموری ادامه داد؛ امیدوار هستم همه افرادی که در بخش کشاورزی فعالیت میکنند از سفره علم دانشگاه و تجربه محققان آن بهره ببرند.

وی گفت؛ آنچه که از ضروریت های استان است و ما نیز بدنبال آن هستیم این است که کشاورزی باید محور تمام برنامه ها و تصمیمات استان باشد.

رئیس دانشگاه اظهارداشت؛ ما یک هماهنگی و برنامه ریزی مجدانه با صدا و سیمای استان انجام داده ایم تا در راستای گفتمان سازی کشاورزی در برنامه های تلویزیونی نظرات کارشناسان را به مخاطبان برسانیم و هم قصد داریم در دانشگاه برنامه هایی با حضور رسانه های استان، مروجان،کارشناسان ناظر،کارشناسان حوزه های مختلف تحقیقات کشاورزی، سازمان جهاد کشاورزی و همچنین کشاورزان استان مازندران برگزار نمائیم.