هفتمین فن‌بازار و نمایشگاه دستاوردهای شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان استان مازندران، با حضور جمعی از مسئولین استانی گشایش یافت.

به گزارش روابط‌عمومی ، بیست و دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن‌بازار استان مازندران، با حضور دکتر محبی معاون  توسعه مدیریت و منابع استاندار مازندران، دکتر نعمت‌زاده رئیس پارک علم و فناوری استان مازندران و جمعی از مسئولین استانی در دانشگاه امام محمدباقر (ع) افتتاح شد.

شایان ذکر است غرفه پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان با نمایش ارقام برنج اصلاح شده  جدید به نامهای روشن و شهریار و همچنین برنج های قائم، پژوهش و پردیس از تاریخ ۱۳ الی ۱۵ آذر و از ساعت ۹ تا ۱۷، پذیرای حضور دستگاه‌های اجرایی، فعالان حوزه‌های مختلف فناوری، دانشجویان و عموم مردم خواهد بود.