پروژه مهندسی امنیت غذایی برنج با حضور پژوهشگرانی از دانشگاه در نهمین جلسه کمیته فنی برنج کشور مطرح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از معاونت پژوهشی دانشگاه: با هماهنگی دبیرخانه امنیت غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، پروژه مهندسی امنیت غذایی برنج، تدوین شده توسط تیم متخصص پژوهشکده ژنتیک و زیست و فن آوری تبرستان، در نهمین جلسه کمیته فنی برنج کشور در سالن جلسات وزارت جهاد کشاورزی مطرح شد.

دکتر قربانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ضمن اشاره به اینکه طرح فوق با پیگیری رئیس دانشگاه و مدیر محترم پژوهشی دانشگاه به دفتر معاون محترم امور زراعت جهاد کشاورزی ارسال و در نهمین جلسه کمیته فنی برنج کشور مطرح شد، اظهار داشت : پروژه مذکور توسط دکتر قربانعلی نعمت زاده، دکتر مرتضی اولادی و دکتر عمار افخمی از پژوهشگران پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری تبرستان ارائه شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ادامه داد: در این کمیته دکتر سهرابی (مشاور معاون وزیر در امور زراعت و مجری طرح گندم) رئیس کمیته، دکتر حسینی (رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور)، دکتر خسروی (رئیس محترم موسسه تحقیقات برنج -معاونت مازندران)، معاونین بهبود گیاهی استان‌های مازندران، گیلان، گلستان، مهندس علیزاده شایق (رئیس انجمن برنج کشور)، رئیس مرکز ترویج و توسعه تکنولوژی هراز (مهندس کارگران) به همراه هیئت‌های همراه حضور داشتند که دکتر اولادی پس از ارائه پروژه به همراه دکتر درزی به سوالات حاضرین در جلسه پاسخ دادند.

دکتر قربانی بیان نمود: در نهایت از طرف کمیته مقرر گردید پروژه مذکور از طرف دانشگاه با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران و موسسه تحقیقات برنج – معاونت مازندران در چند پایلوت در استان مازندران در سال زراعی ۱۴۰۳ انجام گیرد و نتیجه به حوزه معاونت امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی ارسال گردد.