از آزمایشگاه تا مزرعه، تولید دو برابری با برنج طارم روشن
بیش از سه دهه تلاش محققان مرکز ژنتیک دانشگاه علوم کشاورزی مازندران با هدف افزایش تولید دوبرابری برنج با برداشت رقم روشن نتیجه داد. زودرس بودن، مقاوم در برابر بیماریها و عطر و طعم عالی از ویژگی های برنج روشن است. این رقم برنج به نام شهید هسته ای مصطفی احمدی روشن نام گذاری…
روایت دکتر قربانعلی نعمت زاده از تلاش ۳۴ ساله برای افزایش عملکرد بذر برنج
رئیس پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری طبرستان گفت: تولید بذر روشن نتیجه تحقیق ۱۳ ساله روی برنج است که اکنون برنامهریزی روی لاینهای دیگری هم آغاز شده است. به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، تولید ۱۳ تن شلتوک برنج در جویبار با بذر روشن، نوید بخش روزهای خوب در تولید برنج کشور است. بذر…
کارگاه “آموزش اطفاء حریق”
ویژه کارکنان و دانشجویان پژوهشکده ژنتیک زمان: روز دوشنبه ۲۳/۲/۱۳۹۸ از ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۲ مکان: مزرعه پژوهشی پِژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان حضور برای همه دانشجویان و کارکنان پِِژوهشکده الزامی و برای بقیه آزاد می باشد. مدیریت آزمایشگاه های پژوهشکده